VILLA AMSTENRADE

"Maurice was ons baken tijdens de bouw waar we ten alle tijde op konden rekenen"
Vanaf de eerste ontmoeting hadden wij een enorm goed gevoel bij Maurice en Judith Rousseau. Maurice nam ons gedurende het hele ontwerptraject bij de hand, loodste ons van de grote lijnen naar de kleinste details. Belangrijk voor ons was de tijd die wij kregen om over dingen na te denken en soms ook aan verassende ideeën te wennen. Als ik nu terugkijk naar het resultaat is het verbluffend om te zien dat onze wensen en ideeën daadwerkelijk zo helder terugkomen.

Bij Rousseau Architectuur houdt het niet op bij de oplevering van de tekeningen, Maurice is betrokken geweest tijdens de hele bouwperiode en stuurde bij waar nodig. Maurice was ons baken tijdens de bouw waar we ten alle tijde op konden rekenen. Voor ons was het hele bouwproces een genot, daar waar je ook wel eens anders hoort.

Inmiddels wonen wij ruim een half jaar in ons droomhuis waar we enorm trots op zijn. Wij kunnen Rousseau Architectuur iedereen van harte aanraden. Maurice heeft ons onlangs ook begeleid bij de inrichting onze tuin en heeft onlangs voor mijn bedrijf Data4 een interieurhuisstijl gemaakt. Hij is een expert.