Magazine

Hier is een mooi voorbeeld van voor & na..dat  Maurice is geweest
7 februari 2019
Heeft uw woonkamer een kleine oppervlakte? denk dan niet dat u geen grote meubelstukken kunt plaatsen. Juist een of twee grote meubelstukken maken uw interieur juist groter. Uw interieur architect kan u hierover meer vertellen en vooral welke meubelstukken toe te passen.

10 januari 2018
De gemeente is het eerste aanspreekpunt om te bepalen welke mogelijkheden uw project heeft. U kunt er het bestemmingsplan inzien en bespreken met de ambtenaar wat u wel en niet mag doen. U kunt ook via de website van uw gemeente bestemmingsplannen opzoeken en inzien.
10 januari 2018
Veel mensen gaan voor de prijs en niet voor de winst. Achteraf is het vaak huilen, van hadden we maar...
10 januari 2018
Probeer niet het onderste uit de kan te halen in de prijsonderhandelingen met uw (onder)aannemer(s). Dit kan u op het eind zelfs meer kosten.
10 januari 2018
U wilt u bestaande woning verkopen omdat u een ander mooier, groter huis heeft gezien? Dat is niet altijd de oplossing, het kan zijn dat u bedrijfsblind bent geworden voor de mogelijkheden die uw eigen huis nog te bieden heeft.
10 januari 2018
Als u dan toch gaat verbouwen zorg dan voor een goede routing in uw huis, zodat deze praktisch is. Maak een zogenaamd vlekkenplan op de plattegrond en werk deze dan uit van grof naar fijn. Zorg dat er zichtlijnen ontstaan waardoor er rust ontstaat en geen gekke hoekje bijvoorbeeld.  
10 januari 2018
Kunst is heel belangrijk in een interieur, hiermee kunt accenten leggen en aangeven wie u bent.
Kunst verrijkt en tilt uw levenskwaliteit naar een hoger niveau.
10 januari 2018
Met verlichting maakt u of breekt u uw interieur. Maak een goed lichtplan met basisverlichting en ga vervolgens
met tafel- en staande lampen accenten aanbrengen. Zorg dat u overal dimmers toepast en vergeet niet de buitenverlichting.
10 januari 2018

Maak een collage van knipsels, foto's etc. van objecten, architectuur, interieur, stoffen en materialen die u aanspreken.

10 januari 2018
TUIN- EN ZWEMBADONTWERP
31 augustus 2017

“quality is a way of life”

31 augustus 2017